Produkter

 

SKIFT ELSELSKAB TIL MES ved RAH Elhandel A/S

MES Elhandel A/S c/o RAH Elhandel A/S forsøger at imødekomme vores kunders behov. Hvad enten der er tale om en almindelig husstand på to voksne og to børn, en stor familie eller en landmand. Vi udvikler derfor konstant nye produkter, der er tilpasset netop din familie eller virksomhed.

På nuværende tidspunkt kan du som privat vælge imellem følgende produkter:

  • SPOT-EL
  • SPAR-EL

Hvis du har erhverv, skal du kontakte os på 97 18 03 77. 

hvis du mangler priser, mulige betalingsmetoder eller lignende for produkterne, kan du finde dem her:

Priser og afregningsmetoder

SPOT-EL


SPOT-EL er et produkt som passer til alle vores kunder. Her køber vi hver måned el hjem til den billigste pris fra Nordpools elbørs. Dertil tillægger vi 5 øre per kWh og et månedligt abonnement på 12,5 kroner per målepunkt. SPOT-EL varierer derfor i prisen fra måned til måned, hvilket også historisk set giver dig den billigste elpris. 

Vi anbefaler SPOT-EL til alle vores kunder, fordi du her holder både elpris og abonnement nede på et lavt niveau - Dette ude nogle kWh begrænsninger.

SPAR-EL

Hvis du har en familie, som er større end gennemsnittet, bruges der også lidt mere strøm end normalt. Det samme gør sig gældende, hvis du har en nedlagt landejendom eller benytter elvarme. Det lidt højere forbrug imødekommer vi med MES SPAR-EL. Her skal du kun betale indkøbsprisen på el og et fast abonnement på 29  kr./mdr. per målepunkt.  

Med et lidt højere forbrug end gennemsnittet mener vi et årligt forbrug på over 4000 kWh. Dog kræver produktet, at man ikke overskrider et årligt forbrug på 12.000 kWh.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM LEVERANDØRSKIFTE

HVORFOR SKAL VI BRUGE DIT CPR-NUMMER?

Den 1. april 2016 begyndte vi elleverandører at anvende et andet it-system end, vi før har gjort. Det nye system kræver, at vi bruger et CPR-nummer til at oprette en ny kunde. Dette er lavet sådan for at forhindre, at der sker fejlagtige leverandørskifte. Derudover bliver to regninger til én. Det betyder, at vi som elleverandør skal indkræve de afgifter osv., som netselskabet tidligere har opkrævet fra dig. Disse afgifter skal vi naturligvis betale tilbage til netselskabet, skat osv. For at sikre vi får pengene til at kunne gøre det, er vi derfor nødt til at få bekræftet, at vores kunder er gode betalere. Vores nye kunder bliver således tjekket i RKI registret gennem deres CPR-nummer. 

 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med seneste nyheder og aktuelle tilbud
 
 

Vigtig information til dig!

Sammen er vi stærkere for dig...

Sammen er vi stærkere for dig...

RAH Elhandel A/S og MES Elhandel A/S

fusioner til gavn for dig

Læs mere