Produkter

 

SKIFT ELSELSKAB TIL MES

MES Elhandel A/S forsøger at imødekomme vores kunders behov. Hvad enten der er tale om en almindelig husstand på to voksne og to børn, en stor familie eller en landmand. Vi udvikler derfor konstant nye produkter, der er tilpasset netop din familie eller virksomhed.

På nuværende tidspunkt kan du som privat vælge imellem følgende produkter:

  • SPOT-EL
  • SPAR-EL
  • Sommerhus el 

Hvis du har erhverv, skal du kontakte os på 97 18 03 77. 

hvis du mangler priser, mulige betalingsmetoder eller lignende for produkterne, kan du finde dem her:

Priser og afregningsmetoder

SPOT-EL


SPOT-EL er et produkt som passer til alle vores kunder. Her køber vi hver måned el hjem til den billigste pris fra Nordpools elbørs. Dertil tillægger vi 5 øre per kWh og et månedligt abonnement på 12,5 kroner per målepunkt. SPOT-EL varierer derfor i prisen fra måned til måned, hvilket også historisk set giver dig den billigste elpris. 

Vi anbefaler SPOT-EL til alle vores kunder, fordi du her holder både elpris og abonnement nede på et lavt niveau - Dette ude nogle kWh begrænsninger.

SPAR-EL

Hvis du har en familie, som er større end gennemsnittet, bruges der også lidt mere strøm end normalt. Det samme gør sig gældende, hvis du har en nedlagt landejendom eller benytter elvarme. Det lidt højere forbrug imødekommer vi med MES SPAR-EL. Her skal du kun betale indkøbsprisen på el og et fast abonnement på 29  kr./mdr. per målepunkt.  

Med et lidt højere forbug end gennemsnittet mener vi et årligt forbrug på over 4000 kWh. Dog kræver produktet, at man ikke overskrider et årligt forbrug på 12.000 kWh.

Sommerhus el

Sommerhus el henvender sig til vores kunder som har både et sommerhus/fritidsbolig og en helårsbolig. Her giver vi dig et "samler"tilbud, hvor du ved at ælge MES Elhandel A/S som elleverandør på begge boliger, kan spare abonnementet på dit sommerhus/fritidsbolig. Derved sparer du 150 kr. om året på el til fritidsboligen ved at vælge Sommerhus el.

Du kan kun få Sommerhus el ved at kontakte kundeservice direkte på 97 18 03 77 eller mes@mes.dk

Vandings-el

MES Elhandel A/S har opdaget at en særlig gruppe inden for erhverv/små erhverv, har nogle specifikke el-behov. Her taler vi naturligvis om landmænd som i et par måneder om året forbruger en stor mængde strøm. Resten af året er der som oftest et meget lavt forbrug.

Denne gruppe har brug for et produkt, hvor der kun betales for det el, der er forbrugt måneden før. På denne måde undgåes det, at man f.eks. i november modtager en høj elregning, på trods af at der intet forbrug vil være. Til disse har vi udviklet vores produkt Vandings-El, hvor vi tillægger 4,4 øre per kWh og har et månedligt abonnement på 25 kr per aftagernummer. 

Vi har grundet den bagud opgjorte afregningsmetode en høj risiko som elhandler. Derfor kan man kun få dette produkt såfremt man opfylder følgende krav:

1. Du skal have et CVR-nummer

2. Du skal have et godt betalingsmønster

3. Du skal, såfremt du bliver påkrævet det, kunne fremvise et årsregnskab

Kontakt kundekonsulent Natascha Rønde for at høre mere om produktet. 

 

SPØRGSMÅL OG SVAR OM LEVERANDØRSKIFTE

HVORFOR SKAL VI BRUGE DIT CPR-NUMMER?

Den 1. april 2016 begyndte vi elleverandører at anvende et andet it-system end, vi før har gjort. Det nye system kræver, at vi bruger et CPR-nummer til at oprette en ny kunde. Dette er lavet sådan for at forhindre, at der sker fejlagtige leverandørskifte. Derudover bliver to regninger til én. Det betyder, at vi som elleverandør skal indkræve de afgifter osv., som netselskabet tidligere har opkrævet fra dig. Disse afgifter skal vi naturligvis betale tilbage til netselskabet, skat osv. For at sikre vi får pengene til at kunne gøre det, er vi derfor nødt til at få bekræftet, at vores kunder er gode betalere. Vores nye kunder bliver således tjekket i RKI registret gennem deres CPR-nummer. 

 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med seneste nyheder og aktuelle tilbud
 
 

Vigtig information til dig!

Sammen er vi stærkere for dig...

Sammen er vi stærkere for dig...

RAH Elhandel A/S og MES Elhandel A/S

fusioner til gavn for dig

Læs mere